om mig

Om mig


Kreativ idémager er nok en meget passende betegnelse for mig. Lige siden jeg var lille har jeg altid tænkt visuelt, udfordret normen med en nysgerrighed og gået mine egne veje.  


Med årene har jeg opbygget en bred viden, erfaring og forståelse for branding. I mere end 20 år har jeg beskæftiget mig med PR og marketing i mode- og livsstilsbranchen, først som ansat hos nogle af Danmarks førende modebrands og siden 2009 som selvstændig konsulent.


I 2012 startede jeg KEIKI, Danmarks første onlinemagasin med børnemode og -livsstil. KEIKI åbnede dørene for at jeg i mange år var tilknyttet Go’morgen Danmark på TV2 som programmets faste børnemode- og kreaekspert, jeg stod for CIFF KIDS Trendshow i 2016, 2017 0g 2018, samt lavede trendudstilling og diverse konsulentopgaver for brands med konceptudvikling, projektledelse og kampagner.


I 2020 så ROTÉ dagens lys, hvilket har resulteret i at der er blevet skruet gevaldigt op for blomster i alle afskygninger til at berige min hverdag.


Den røde tråd i alt hvad jeg beskæftiger mig med, er at kommunikere klart og få det bedste frem i det jeg har fingrene i - og helt ydmygt sagt, så er jeg virkelig god til netop det.

"Det er kombinationen af opgaver der holder min kreativitet i spil og giver mig god energi."