Personlig stylist

MODEEKSPERT


Garderobetjek, personlig styling,

og brandingI tæt på 20 år har jeg hjulpet kendte og kreative mennesker fra medie- og filmbranchen, samt personer fra det corporate erhvervsliv, med at holde styr på garderoben og finde tøj til særlige anledninger. Blandt skuespillere er jeg hende ”modedamen der kan trylle”. Mange vil kalde det stylist, men ordet er ikke helt fyldestgørende – det handler nemlig mere om helheden - personlig branding.


Jeg aflæser hurtigt personlighed og situation og hjælper med at rydde ud og opbygge den gode garderobe der virker professionelt – men selvfølgelig også privat. Man kommunikerer så utroligt meget med det tøj og de accessories man bærer, og derfor er det vigtigt at det passer til job og lejlighed – min fornemmeste opgave er at få det bedste frem i folk.


Hvert forløb bliver tilpasset den enkelte og kan være alt fra hjælp med at finde tøj til bare et enkelt arrangement til at have mig på speeddial og SMS-hotline, men oftest ser et stylingforløb således ud:


•Indledende snak enten over telefon eller personligt møde for at afdække behov

•Garderobeoprydning

•Overblik over hvad der mangler, og hvilken retning der skal gås fremadrettet

•Shopping/besøge showrooms

•Opfølgning

•Løbende dialog på SMS


Af klienter jeg hjælper/har hjulpet kan nævnes: Cecilie Stenspil, Trine Dyrholm, Thure Lindhardt, Chili Klaus, Panorama Agency, Husen Advokater, Novozymeds m.fl.


Du er altid velkommen til at kontakte mig vedr. personlig branding og styling og høre hvad jeg kan gøre for dig/jer.


Jeg tilbyder også virksomheder oplæg om førstehåndsindtryk og personlig fremtoning i arbejdssammenhæng. 
"Det skal være personen der kommer med tøjet - ikke omvendt."